Ταουσιάνης: «Βαδίζουμε στον δρόμο τον σωστό»

Χανιά | 9 Σεπτεμβρίου 2023, 22:20

Ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο εκτός έδρας φιλικό με τον ΟΦΗ εμφανίσθηκε ο τεχνικός των Χανίων, Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον για τον Χόρχε Ντίας.

/Bella Pizza

Χορταστικό αποδείχτηκε το φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Χανιά το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Παρότι ομάδα της Super League 2 τα Χανιά κοίταξαν στα μάτια τον ΟΦΗ, κερδίζοντας ουσιαστικά τις εντυπώσεις.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα Χανιά στο 2-2 με τον ΟΦΗ

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του YouTube καναλιού της ιστοσελίδας Gentikoule ευχαρίστησε τον ΟΦΗ και τον Νταμπράουσκας για το φιλικό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία των ποδοσφαιριστών τη δεδομένη χρονική στιγμή, μίλησε για την έλευση του Χόρχε Ντίας, δεν απέκλεισε και κάποια νέα προσθήκη αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο, αλλά τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τασουσιάνη:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΦΗ και τον κ. Νταμπράουσκας για αυτό το φιλικό. Ήταν πολύ σπουδαίο γιατί παίζοντας απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου βγάζουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Ήταν το τελευταίο μας φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, καθώς ξεκινάμε με το Κύπελλο.

θεωρώ ότι βαδίζουμε στον δρόμο τον σωστό με αυτό που είχαμε ως σκέψη και ως εικόνα για την ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και είμαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι οι ποδοσφαιρικές στιγμές που έχουμε μέσα στο γήπεδο και σε επίθεση και σε άμυνα είναι αρκετά ικανές για να μας δώσουν έναν καλό βαθμό ετοιμότητας και αποτελέσματα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

Βγάλαμε ένταση και αντίδραση με κυρίαρχο το στοιχείο της έντασης γιατί είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω να έχουμε ως ομάδα.

Είναι ένα από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, το κομμάτι της έντασης το οποίο θέλουμε να εντάσσουμε και στην επίθεση και στην άμυνα και το γεγονός ότι απέναντι σε μία πολύ καλή και πολύ ποιοτική ομάδα μπορέσαμε να σταθούμε αντάξιοι σε στοιχεία του παιχνιδιού, ποιοτικά στοιχεία του παιχνιδιού, κάτι πολύ σημαντικό γιατί και στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες.

Θεωρητικά με την προσθήκη του Ντίαζ, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε αν δεν επισημοποιηθεί με υπογραφές, θεωρητικά δείχνουμε ότι κλείνουμε το ρόστερ.

Είναι όμως μία περίοδος στην οποία παρουσιάζονται πάντα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να απασχολήσουν, αλλά προσωπικά με το υπάρχον ρόστερ, με αυτό που βλέπω από τα παιδιά καθημερινά και το επίπεδο που βρισκόμαστε με αυτή την προσθήκη είμαστε ικανοποιημένοι».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad