Νταμπράουσκας: «Συγχαρητήρια στα Χανιά» | video

ΟΦΗ | 9 Σεπτεμβρίου 2023, 21:11

Έδωσε συγχαρητήρια στα Χανιά για την απόδοσή τους στο φιλικό ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Χορταστικό αποδείχτηκε το φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Χανιά το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Παρότι ομάδα της Super League 2 τα Χανιά κοίταξαν στα μάτια τον ΟΦΗ, κερδίζοντας ουσιαστικά τις εντυπώσεις.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα Χανιά στο 2-2 με τον ΟΦΗ

Μετά το πέρας της φιλικής αναμέτρησης ο Λιθουανός τεχνικός δημοσιοποίησε τις σκέψεις του, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα Χανιά για την απόδοσή τους, η οποία έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο χρειαζόταν για να διατηρήσουμε ρυθμό γιατί λόγω των Εθνικών ομάδων δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Ήταν σημαντικό για τους παίκτες που δεν έχουν παίξει στα τρία πρώτα παιχνίδια, ιδιαίτερα για νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Σημαντηράκης και ο Αποστολάκης ήταν πολύ θετικό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, συνήθως τα φιλικά είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις, ειδικά από τακτικής σκοπιάς. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν σε κάποιες στιγμές ωραία πράγματα, από τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργηθούν καταστάσεις, αλλά μετά ακολουθούσαν δύο λάθη κι αυτό δεν συνεχιζόταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για εμάς λίγο χειρότερα, είχε τον πρώτο λόγο ο αντίπαλος. Δεχθήκαμε δύο γκολ, πρέπει να δούμε και τα δύο δοκάρια, ενώ και στην επίθεση δεν κάναμε πολλά πράγματα.

Είχαμε περισσότερο ατομικές ενέργειες, ντρίπλες και κακές αποφάσεις παρά συνδυασμούς. Ήταν δύσκολο γιατί ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τα Χανιά γιατί ήταν το παιχνίδι που χρειαζόμασταν και εύχομαι τα καλύτερα στη νέα σεζόν.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad