Ταουσιάνης, Σαρρής και Τσέλιος μιλούν για τη Δόξα Δράμας

Εργοτέλης | 5 Μαρτίου 2021, 16:28

Τις απόψεις τους για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας που ακολουθεί στο πρόγραμμα εκφράζουν οι Γιάννης Ταουσιάνης, Γιώργος Σαρρής και Ηλίας Τσέλιος.

Οι δηλώσεις από προπονητή και παίκτες του Εργοτέλη γίνονται στο πλαίσιο αυτών που πραγματοποιούνται πριν από κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ

«Η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει, με το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, έχοντας ως στόχο να συνεχίσουμε την σταθερά μας καλή απόδοση και έχοντας πάντα στην σκέψη μας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε αντιπάλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει ποιότητα ποδοσφαιριστών ειδικά στην επιθετική γραμμή. Για μας το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο, να δημιουργούμε δηλαδή καλές προϋποθέσεις ώστε να κερδίζουμε μέσα από το ομαδικό πνεύμα και την αγωνιστικότητα».

Ο ΣΑΡΡΗΣ

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα καθώς δεν υπάρχει κάποιο εύκολο. Εμείς θα κοιτάμε την δική μας ομάδα και να είμαστε καλά και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

Ο ΤΣΕΛΙΟΣ

«Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που παίξαμε με τη Δόξα. Νοιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα που είχε έρθει στη Δράμα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε αυτό που χάσαμε εκείνη την ημέρα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania