Ταουσιάνης, Πατρινός “συμφωνούν”: Κάναμε μεγάλη νίκη στα Χανιά

Εργοτέλης | 29 Ιανουαρίου 2021, 16:57

Με οδηγό το παιχνίδι των Χανίων πηγαίνει σε αυτό με τον Καραϊσκάκη Αρτας, ο Εργοτέλης. Ο προπονητής της ομάδας, καθώς και ένας εκ των ποδοσφαιριστών, συμφωνούν ότι η νίκη στα Χανιά ήταν μεγάλη.

/Bella Pizza

Οι δηλώσεις γίνονται με την ευκαιρία της δεύτερης αποστολής που περιμένει εκτός έδρας τον Εργοτέλη από τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη και τον ποδοσφαιριστή, Θέμη Πατρινό.

Αναλυτικά:

Ο Εργοτέλης θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στο παιχνίδι της Κυριακής στην Άρτα, όπως ανέφερε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Θέμης Πατρινός.

Ο τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε:

«Αισθανόμαστε μια δικαίωση, όχι μόνο για το παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά και για την παρουσία που είχαμε και στα τρία παιχνίδια. Κάναμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ενώ είχαμε να ξεπεράσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό το αποτέλεσμα θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε τις συνθήκες του επόμενου αγώνα. Το γήπεδο που είναι λίγο μικρό και τις κλιματολογικές συνθήκες που πιθανόν θα βρούμε. Κρατάω τα στοιχεία που έχουμε βγάλει σαν ομάδα και είναι απαραίτητα σε κάθε αγώνα, πάθος και διεκδικήσεις στις μονομαχίες .Είναι στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μόνιμη βάση. Εχουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά τα χρειαζόμαστε και αυτά».

Απ’ την άλλη μεριά, ο “κιτρινόμαυρος” ποδοσφαιριστής με την σειρά του τοποθετήθηκε:

«Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι .Πανηγυρίσαμε τη νίκη στα Χανιά. Το χρειαζόμασταν μετά τις δυο ήττες. Εχουμε μια ανακούφιση.

Πρέπει να ισορροπήσουμε τα συναισθήματα μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ειδικών συνθηκών, σε δύσκολο γήπεδο με μια σκλητή ομάδα. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ».

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad