Ταουσιάνης για πλέι οφ: Σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αύριο

Εργοτέλης | 21 Απριλίου 2021, 18:43

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στα πλέι οφ δηλώνει ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη είναι ευχαριστημένος για την 4η θέση που κατέλαβε η ομάδα του στην κανονική περίοδο και για το γεγονός ότι έχει να διαχειριστεί μία διαφορά 5 βαθμών από τη 2η θέση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς για τον Εργοτέλη στα πλέι οφ είναι με τον Διαγόρα, εντός έδρας.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Για εμάς το ζητούμενο σήμερα και η αποφασιστικότητα που υπήρχε, οφειλόταν στο ότι θέλαμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μας ενδιέφερε σαν ομάδα ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την διαφορά των 5 βαθμών και πριν τα παιχνίδια. Νομίζω ότι η ομάδα κατά τη διάρκεια του ματς είχε περισσότερα καλά διαστήματα απ’ τον αντίπαλο, όπως και πιο πολλές ευκαιρίες και δίκαια πήραμε αυτήν την σημαντική νίκη, που μας διατηρεί σε μια τέτοια βαθμολογική θέση η οποία μας δίνει το περιθώριο να ελπίζουμε και να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αύριο».

Για το ότι ο Εργοτέλης θ’ αγωνιστεί δύο φορές εντός έδρας κατά τη διάρκεια των πλέι οφ και τρεις εκτός, ο Ταουσιάνης σχολίασε: «Αυτό που μας έδειξε η φετινή χρονιά είναι ότι δεν έχει καμία σημασία η έδρα. Οι ομάδες έχουν αρκετές δυνατότητες και το κυριότερο που παίζει ρόλο είναι η μέρα που θα βρεθούν. Ολοι έτσι κι αλλιώς απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν και εντός και εκτός έδρας, οπότε για εμάς τουλάχιστον αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad