Τα τέσσερα ματς που απώλεσαν τα πρωτεία του ΣΥΝΚΑ…

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 27 Μαΐου 2021, 18:03

Σε τέσσερα παιχνίδια όπου κατάφερε να κατακτήσει δύο βαθμούς περικλείονται τα αίτια γύρω από τα οποία η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απώλεσε τα πρωτεία και ουσιαστικά έχασε την κορυφή στην βαθμολογία της Γ’ Εθνικής.

Μετά ειδικότερα την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Νεάπολη, το ΣΥΝΚΑ δεν μπορεί ουσιαστικά να ελπίζει στην κατάκτηση της 1ης θέσης κι όλα αυτά τη στιγμή που αμέσως μετά την επιστροφή των ομάδων στο πρωτάθλημα από τη διακοπή, το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη έδειχνε ότι είχε τις δυνατότητες να παραμείνει επικεφαλής της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά η αδυναμία του ΣΥΝΚΑ να μπορέσει να “καθαρίσει” τα καθοριστικά παιχνίδια με ΠΟΑ και Αλμυρό τα οποία έδωσε μάλιστα εντός έδρας -όπως άλλωστε και με τη Νεάπολη- σίγουρα, επίσης, η βαριά ήττα (4-1) στην έδρα της Αναγέννησης Ιεράπετρας συντέλεσαν προκειμένου το ΣΥΝΚΑ να “πέσει” από εκεί που βρισκόταν και να περιέλθει σε θέσεις όπου αυτή τη στιγμή δε μπορεί να έχει κάποιο κίνητρο τουλάχιστον για να κυνηγήσει την 1η θέση της βαθμολογίας.

Από ‘κει και πέρα, στο ΣΥΝΚΑ κρίνουν ότι η φετινή χρονιά, φυσιολογικά κιόλας, ήταν απόλυτα επιτυχημένη με βάση το πώς στήθηκε η ομάδα και τι στόχους χάραξε πριν από την πραγματοποίηση της σεζόν. Ο απολογισμός δηλαδή είναι κάτι παραπάνω από θετικός για τον Γιώργο Ριτζάκη και τους παίκτες του και σίγουρα μένει να φανεί όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τι αποφάσεις θα ληφθούν εν όψει της νέας περιόδου.

Στα σκαριά πάντα βρίσκεται το θέμα για το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα με τον Πλατανιά και αν οι δυο ομάδες θα προχωρήσουν τελικώς σε συνένωση…

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad