Τα Ροδωπού πάνε Αίγιο ως… μεικτή “Ποντίων Ροδωπού”

Ροδωπού | 9 Ιουνίου 2021, 14:13

Σε πιο πρακτικό επίπεδο περνά η αδελφοποίηση στην οποία προχώρησαν πριν από μερικούς μήνες ο Αθλητικός Σύλλογος Ποντίων Δραπετσώνας και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ροδωπού.

Οπως γίνεται γνωστό, η ομάδα των Χανίων πρόκειται να ταξιδέψει στον Πειραιά στις 26 Ιουνίου, οπότε η Ακαδημία της χανιώτικης ομάδας και αυτή των Ποντίων Δραπετσώνας θ’ αγωνιστούν σε τριήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Αίγιο, συμμετέχοντας μάλιστα ως μεικτή “Ποντίων Ροδωπού”!

Αδελφοποίηση για Ροδωπού και Α.Σ. Ποντίους Δραπετσώνας

Η σχετική αναφορά γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός, που κάνει ο σύλλογος των Ποντίων Δραπετσώνας, έχει ως εξής:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας και Α.Κ. Ροδωπού Χανίων

Φυτώρια δυο σπουδαίων συλλόγων με κοινή φιλοσοφία αθλητική παιδεία, κοινούς στόχους και όνειρα για το μέλλον των παιδιών μας.

Στις 26 Ιουνίου θα υποδεχτούμε στο λιμάνι του Πειραιά την αδελφοποιημένη ομάδα του ΑΚ Ροδωπού, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί για την πόλη του ΑΙΓΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ.

Πόντιοι και Κρητικοί μικροί αθλητές, όλων των ηλικιακών τμημάτων των ακαδημιών μας, θα αγωνιστούν σε τριήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά, ως μεικτή ομάδα «ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΩΠΟΥ».

Σκοπός της αποστολής μας αυτής είναι η φιλία μεταξύ των συναθλητών μας. Η χαρά, η ψυχαγωγία, η εκτόνωση για όλα αυτά που στέρησαν το χαμόγελο ιδιαίτερα στις ευαίσθητες ηλικίες. Ταυτόχρονα οι αγωνιστικές εμπειρίες με συλλόγους από κάθε σημείο της χώρα , θα μας δώσουν την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες κάθε μικρού ποδοσφαιριστή των Aκαδημιών μας.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad