Αδελφοποίηση για Ροδωπού και Α.Σ. Ποντίους Δραπετσώνας

Ροδωπού | 19 Ιανουαρίου 2021, 17:02

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε η ομάδα των Ροδωπού, καθώς προχώρησε σε αδελφοποίηση με τον Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας. Ειδική αναφορά γι’ αυτή τη σημαντική κίνηση για τους συλλόγους κάνουν και οι δύο.

Οπως σημειώνεται μάλιστα, είχαν δρομολογηθεί εκδηλώσεις, αλλά για την ώρα τους… σταματά η πανδημία, ενώ οι Πόντιοι Δραπετσώνας τονίζουν μεταξύ άλλων πως οι δύο πλευρές έχουν θέσει κοινούς στόχους και προσδοκίες πάνω σε αθλητικά και πολιτιστικά ζητήματα.

Η υπογραφή της αδελφοποίησης μεταξύ των δύο σωματείων έγινε την περασμένη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στα γραφεία του συλλόγου των Ροδωπού, παρουσία του ΔΣ του συλλόγου από τη μία και του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών των Ποντίων Δραπετσώνας, Λουκά Λουκίδη, από την άλλη.

Η σχετική αναφορά που κάνουν οι δύο σύλλογοι έχει ως εξής:

ΤΑ ΡΟΔΩΠΟΥ

Η ισχύς εν τη ενώσει
Σαν να μην πέρασε μια μέρα από πέρυσι που στο γραφείο της ομάδας μας παρουσία του Δ.Σ. και του Τεχνικού Διευθυντού και υπευθύνου των Ακαδημιών του Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας υπογράψαμε την <<ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ>> των δύο συλλόγων. Είχαμε δρομολογήσει κάποιες εκδηλώσεις αλλά μας πρόλαβε η πανδημία.

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά και των Χανίων, ο Αθλητικός Σύλλογος Ποντίων Δραπετσώνας και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ροδωπού Χανίων, αποκτούν αδελφικούς δεσμούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και την κουλτούρα τους, με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν τα ιδεώδη και τις αξίες τους στις νέες γενιές.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στα γραφεία του συλλόγου του Ροδωπού, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου καθώς και του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΣ Ποντίων Λουκά Λουκίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον πειραϊκό σύλλογο, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η αδελφοποίηση των δύο σωματείων σε επίπεδο τμημάτων Ανδρών και Ακαδημιών.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι επιστολές αδελφοποίησης, οι οποίες υπογράφτηκαν και καταχωρήθηκαν στα πρακτικά. Επιπλέον, οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος τους κοινούς στόχους αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν τόσο σε αθλητικά όσο και πολιτιστικά ζητήματα.

Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος που υπήρξε στη συνάντηση, ήταν μια μαντινάδα που αφιέρωσε ο Κρητικός Σταύρος Ψαρουδάκης: «Δυο τόποι που ‘γράψαν ιστορία στον πλανήτη, είναι ο Πόντος ο τρανός και η δοξασμένη Κρήτη!».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad