Συνεχίζουν “Παλαγκόλ” και Τερεζάκης!

Φωστήρας | 21 Ιουλίου 2017, 15:47

Δύο ποδοσφαιριστές με σημαντική διαδρομή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων πήραν την απόφαση να αγωνιστούν για ακόμη μία χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Νίκος Παλαθούρας με τα 30 γκολ που πέτυχε οδήγησε τον Φωστήρα στην ιστορική άνοδο στην Α’ Κατηγορία και στη συνέχεια γνωστοποίησε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ωστόσο μετά από αρκετή σκέψη ο 41χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 10/06/1976), που κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα του τοπικού “φορτώνοντας” με σπάνιας ομορφιάς γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ακάθεκτος στα 50 του χρόνια (γενν. 1967) βαδίζει και ο Γιάννης Τερεζάκης, που “μετακόμισε” τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Άμιλλα στον Φωστήρα και έβαλε το δικό του… λιθαράκι για την άνοδο.

Η έναρξη της προετοιμασίας για τον σύλλογο των Αγίων Σαράντα προγραμματίστηκε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 19:00, στο γήπεδο Νεροκούρου.

Η ανακοίνωση του Φωστήρα:

Η περσινή εκπληκτική χρόνια μπαίνει σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο για τον σύλλογο των Αγίων Σαράντα.

Η φετινή βρίσκεται ήδη στο κατώφλι και τα πάντα βαίνουν καλώς για τον ΦΑΣ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρεί σύμφωνα με τα “θέλω” του προπονητή. Οι επόμενες κινήσεις είναι καθοδόν όπως και το “ξεσκαρτάρισμα” στο ρόστερ έτσι ώστε να ξέρουν κατά που θα κινηθούν για να κλείσουν τις οποίες τρύπες δημιουργηθούν.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι η διατήρηση ενός κομματιού από τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας καθώς και την διατήρηση στο ρόστερ δυο σπουδαίων και έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Terezakis Giannis

Πρόκειται για τους Τερεζάκη Γιάννη που συνέβαλε τα μέγιστα στο δεύτερο μισό της χρονιάς για την επίτευξη της ιστορικής ανόδου και τον αρχηγό τού ΦΑΣ Παλαθούρα Νίκο που θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα ερχόμενος από μια εντυπωσιακή χρονιά με 30 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Όλα αυτά μας οδηγούν στην Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο Νεροκούρου όπου έχει οριστεί να γίνει η “πρώτη” του Φωστήρα για την νέα χρόνια.

Μια χρονιά άγνωστη για την ομάδα αλλά όχι τρομαχτική καθώς διαθέτει όρεξη και εμπειρία για να διακριθεί και φέτος με πρωταρχικό στόχο την γρήγορη παραμονή.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis