Συνεχίζει ο Κεφαλάς – Παρουσίαση με Γουοντεργουόθ

Γ' Εθνική | 13 Σεπτεμβρίου 2023, 14:59

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Θέμη Κεφαλά, ο οποίος πέρσι ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες της άμυνας προχώρησε η Επισκοπή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μάλιστα η ομάδα του Ρεθύμνου φαίνεται ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ν’ ανταλλάζει χειραψία με τον Αγγλο, Σίμον Γουοντεργουόθ, που είχε παρουσιαστεί πριν από ένα και πλέον χρόνο από την ΠΑΕ Επισκοπή, αλλά πρακτικά δεν συμμετείχε στα διοικητικά.

Ο Κεφαλάς έπαιξε τη χρονιά που πέρασε στη Super League 2 σε 24 ματς, σημειώνοντας ένα γκολ.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεμιστοκλή Κεφαλά.

Μπορεί να χρειάστηκε λίγος χρόνος παραπάνω όμως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είπε το “ναι” για την επέκταση της παραμονής του στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή μας.

Ο Θέμης Κεφαλάς έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 28 Μαΐου του 2000 και έχει ύψος 1,91μ…

Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιγνίδι, έχει ηγετικό ρόλο στο παιγνίδι του και μετά από μία πολύ γεμάτη χρονιά (2022-23) στη Super League2 με 24 συμμετοχές και 1 τέρμα φορώντας τον γυπαετό στο στήθος, θα ενισχύσει και πάλι τα μετόπισθεν της Επισκοπή μας.

Ο σύλλογός μας τού εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.

Ο Θέμης Κεφαλάς που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία τόνισε αμέσως μετά τη νέα του υπογραφή στην ομάδα μας:

“Ξέρω που βρίσκομαι και τί χρειάζεται η ομάδα για να βρεθεί εκεί που ήταν. Έχω δει ότι έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα και ανυπομονώ να ξαναγωνιστώ με τα παιδιά, πολλά από τα οποία έτσι κι αλλιώς, τα γνωρίζω.

Είναι τελικά όμορφο το συναίσθημα ότι θα φορέσω και πάλι τη φανέλα της Επισκοπής και θεωρώ ότι όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα έχει κυρίαρχο ρόλο σε κάθε αγώνα.”

* Η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή Κεφαλά έγινε από τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Επισκοπής Ανδρέα Παπαδάκη και τον ιδρυτή της εταιρίας “TFT” Μr Simon Wentworth

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad