Συγκίνηση στο φιλικό της Αναγέννησης Ιεράπετρας…

Γ' Εθνική 5 Ιουνίου 2021, 21:34

Στιγμές συγκίνησης όπως αναμενόταν, εκτυλίχθηκαν στο Βουζουνεράκειο όπου διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι προς τιμή της ζωντανής ιστορίας της ομάδας, Νίκου Δεδελετάκη.

Η τωρινή ομάδα είχε την ευκαιρία ν’ αντιμετωπίσει κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ιστορική φανέλα της Αναγέννησης Ιεράπετρας τα προηγούμενα χρόνια. Η ονομασία της ομάδας ήταν All Star, με όλους να συγκεντρώνονται στο γήπεδο της Ιεράπετρας για ν’ αποτίσουν φόρο τιμής στο ζωντανό θρύλο του συλλόγου, Νίκο Δεδελετάκη.

«Μια λέξη μόνο ακουγόταν για τον κ. Νίκο: Πατέρας. Ήταν και θα είναι πατέρας για όλους», σημειώνει σχετικά στην αναφορά που κάνει ο σύλλογος του Λασιθίου.

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 5-4 για την τωρινή ομάδα.

Αναλυτικά η αναφορά που κάνει η Αναγέννηση έχει ως εξής

Συγκινητικές στιγμές στο Βουζουνεράκειο

Ήταν όλοι εκεί για τον Mister του ποδοσφαίρου, τον Νίκο Δεδελετάκη!

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Βουζουνεράκειο, όπου οι Βετεράνοι της Αναγέννησης, της ομάδας που μεσουρανούσε και έγραψε χρυσές σελίδες με προπονητή τον Νίκο Δεδελετάκη, αντιμετώπισαν την Αναγέννηση της φετινής χρονιάς.

Οι εμφανίσεις των παλιών παικτών, οι φανέλες τους, περίμεναν έτοιμες στα αποδυτήρια τους κατόχους τους. Και ναι ήταν όλοι εκεί. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές μια παρέα, με συνδετικό κρίκο τον κ. Νίκο Δεδελετάκη. Η πιο όμορφη εικόνα στα αποδυτήρια όλοι μαζί, από την μια μεριά οι νέοι παίκτες με τον προπονητή τους τον Κώστα Δεδελετάκη και από την άλλη οι Βετεράνοι με προπονητή τον κ. Νίκο Δεδελετάκη. Μια λέξη μόνο ακουγόταν για τον κ. Νίκο: Πατέρας. Ήταν και θα είναι πατέρας για όλους.

 

Ο αγώνας είχε πολλές ιδιαιτερότητες και πρωτιές. Πρώτη φορά βρέθηκαν συμπαίκτες και τα 3 αδέρφια Αγγελάκη. Πρώτη φορά έπαιξαν αντίπαλοι γιοι με τους μπαμπάδες τους: Γρηγοράκης Μάνος VS Γρηγοράκης Μιχάλης, Κοκκινάκης Αντώνης VS Κοκκινάκης Μάνος και Δεδελετάκης Νίκος VS Δεδελετάκης Κώστας.

Εκτυλίχθηκαν ωραίες στιγμές, απολαυστικές ατάκες, μοναδικά μαρκαρίσματα, ξεκαρδιστικές τούμπες και αληθινές αγκαλιές.

Οι Βετεράνοι απόλαυσαν την επαφή τους ξανά με τη μπάλα. Σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα, ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, μας εξέπληξαν όλους με τις ικανότητες τους και δικαίωσαν τον προπονητή τους για άλλη μια φορά.

Στην αντίπερα όχθη η Αναγέννηση του 2021 με προπονητή τον Κώστα Δεδελετάκη έπαιξαν απέναντι σε μεγαθήρια του ποδοσφαίρου, έδειξαν εντυπωσιασμένοι με το ταλέντο όλων και προσπάθησαν να ρουφήξουν κάθε στιγμή, να μάθουν όσα πιο πολλά μπορούσαν.

Ένας αγώνας με άρωμα Αναγέννησης.

Ενας αγώνας για να μην ξεχνάνε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ένας αγώνας μόνο για τον κ. Νίκο.

Ένας αγώνας, μια αγκαλιά, μια οικογένεια.

Η οικογένεια της Αναγέννησης μετράει επιτυχίες, μετράει στιγμές, μετράει συναισθήματα, μα πάνω από όλα μετράει φιλίες.

Για την ιστορία:

ANAGENNISI ALL STAR – ANAGENNISI 2021 4-5

Σκόραραν:

Βετεράνοι Αναγέννησης: Αγγελάκης Γιώργος 2, Γρηγοράκης Μάνος, Αγγελάκης Γιάννης.

Αναγέννηση 2021: Κουτούζος 2, Χατζάκης, Καλλιμάνης, Γρηγοράκης.

Έπαιξαν:

Αναγέννηση All Star (Νίκος Δεδελετάκης): Τσαγκαράκης, Κοκκινάκης, Βενετσανάκης, Μιχελινάκης, Καρτσάκης, Καρβούνης, Λεμπιδάκης, Αγγελάκης Γιάννης, Αγγελάκης Γιώργος, Αγγελάκης Αλέξης, Γρηγοράκης, Κουγιουμουτζάκης.

2ο ημίχρονο: Καπαράκης, Κουγιουμουτζάκης, Ξενικάκης, Βενετσανάκης, Μιχελινάκης, Καρβούνης, Λιοντάκης, Γρηγοράκης, Λεμπιδάκης, Αγγελάκης Γ. Έπαιξε και ο Μουζουράκης.

Αναγέννηση 2021 (Κώστας Δεδελετάκης): Φραγκούλης, Κουρίνος, Πυθαρούλης, Πουλακίδης, Ντίσα, Μαστοράκης, Χατζάκης, Γρηγοράκης, Κουτούζος, Καλλιμάνης. Έπαξαν και οι: Βόκα, Γιαννάκι, Αχλάτης, Κοκκινάκης, Νίκας.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad