Συγχαρητήρια σε ΟΦΙ και «πίστη στο διετές πλάνο»

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2023, 22:41

Στην έμμεση παραδοχή ότι θα καταβάλουν τη νέα πλέον περίοδο την προσπάθεια να κυνηγήσουν το στόχο της ανόδου προχωρούν τα Χανιά μετά την ήττα από την Ιεράπετρα.

/Bella Pizza

Η ομάδα των Χανίων παραδέχεται έμμεσα την αδυναμία να φτάσει φέτος εκεί που φιλοδοξούσε, επαναλαμβάνοντας το πρότζεκτ για το διετές πλάνο.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει η αναφορά που γίνεται προς τον ΟΦΙ, τον οποίο και συγχαίρει για τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας τον ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Τα Χανιά ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο τους που βρέθηκε στην Ιεράπετρα τονίζοντας πως «είναι οι μόνοι, ανάμεσα μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων»…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα ήθελε να συγχαρεί την ΠΑΕ ΟΦΙ για τη σημερινή δίκαιη νίκη κι εξαιρετική εμφάνιση στο μεταξύ μας αγώνα, καθώς και γενικά για την καταπληκτική φετινή έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ιεράπετρας, παρά το χαμηλό μπάτζετ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αισθανόμαστε, επίσης, την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που, για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα, ταξίδεψαν για να μας συμπαρασταθούν, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολύ δύσκολες, έως απαράδεκτες, συνθήκες. Είναι οι μόνοι, ανάμεσα μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τους ζητάμε συγνώμη που, για ακόμα μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα, τους στενοχωρήσαμε.

Συνεχίζουμε με ταπεινότητα αλλά κι ακλόνητη πίστη το διετές πλάνο μας, προκειμένου να φέρουμε τα Χανιά εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad