Συγχαρητήρια από “Παπ” – Τα νέα της προπόνησης

Χανιά | 2 Φεβρουαρίου 2017, 19:30

Αριστο είναι το κλίμα στον Α.Ο. Χανιά μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ειδικότερα τη νέα μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Σπάρτη. Ο Σάκης Παπαβασιλείου -πρωτομάστορας αυτής της θεαματικής αλλαγής στο παιχνίδι της ομάδας- μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στο πλαίσιο της προπόνησης που έγινε την Πέμπτη.

Ο 40χρονος τεχνικός όπως είναι αναμενόμενο και παρά το ισόπαλο 2-2, είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του σε ένα ακόμα παιχνίδι και αυτό φρόντισε να τους το επισημάνει στην προπόνηση που διεξήχθη στη Μ. Ελιά.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεσή του για πρώτη φορά βρέθηκε ο Θεολόγου, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ωστόσο ο Αποστολόπουλος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα έχοντας κάποιες ενοχλήσεις από το ματς της Τετάρτης. Παρόλα αυτά, ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται, λογικά, την Παρασκευή να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση και κατά συνέπεια θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ελευσίνα.

Απών από τον αγώνα απέναντι στον Πανελευσινιακό θα είναι ο Ηρακλής που έχει συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι.  

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad