Στο πλαίσιο αυτό οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλοι στην ομάδα βρίσκονται σε αναμονή για τις όποιες αποφάσεις τους κοινοποιηθούν από την πλευρά της διοίκησης και ειδικότερα του Αντώνη Ροκάκη.
Σε πρώτο πλάνο, βρίσκεται το τετ α τετ που αναμένεται να έχει ο κ. Ροκάκης με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη με θέμα το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους τη νέα περίοδο και από ‘κει και πέρα σειρά θα πάρουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Πρόθεση της διοίκησης είναι σε κάθε περίπτωση το έμψυχο υλικό, στο μεγαλύτερο ποσοστό, να παραμένει ως έχει αλλά φαίνεται ότι ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι τα πράγματα να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο.
Αυτή τη στιγμή στα Χανιά δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους για το τι προτίθενται να κάνουν την επόμενη περίοδο με το ενδιαφέρον ν’ αναμένεται στις αποφάσεις που θα πάρει ο Αντώνης Ροκάκης.











