Στο μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων τα Άπτερα

Άπτερα | 26 Νοεμβρίου 2020, 22:48

Η δεύτερη ποδοσφαιρική ομάδα των Χανίων που εντάχθηκε -χρονικά- στο μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι τα Άπτερα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την τελική έγκρισή της για ένταξη των Απτέρων στο μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για το Χανιώτικο σωματείο, καθώς θα λάβει και την κρατική επιχορήγηση, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό στη δύσκολη περίοδο που διανύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Χανιώτικος σύλλογος είχε υποβάλει, από τις 29 Ιουνίου 2020, πλήρη φάκελο για την ένταξή του στο μητρώο της ΓΓΑ για το άθλημα του ποδοσφαίρου, με την οριστική έγκριση να ανακοινώνεται και επίσημα σήμερα – Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Κωδικός ΓΓΑ: ΦΥ03
Επωνυμία Σωματείου: Αθλητικός Σύλλογος “Άπτερα”
Ημερομηνία οριστικής υποβολής: 29/06/2020
Ημερομηνία έγκρισης: 26/11/2020
Έγκυρα αθλήματα: Ποδόσφαιρο

Προ ημερών η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είχε εγκρίνει (και) την ένταξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στο μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων.

Το “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων” αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250