Στο Γάλλο το Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης

Ηρόδοτος | 8 Νοεμβρίου 2022, 12:31

Στο γήπεδο του Γάλλου "Παύλος Βαρδινογιάννης" και όχι στην Αλικαρνασσό θα πραγματοποιηθεί το προσεχές παιχνίδι για τον Ηρόδοτο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρόδοτος έχει αιτηθεί προς τη διοργανώτρια προκειμένου ν’ αγωνιστεί στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η Επισκοπή λόγω της επισποράς που πραγματοποιείται στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η αλλαγή της έδρας όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής μπορεί να θεωρείται δεδομένη και το μόνο που μένει να το πιστοποιήσει επίσημα είναι η ανακοίνωση από τη Super League 2.

Με την ευκαιρία αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το γήπεδο του Γάλλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αν όχι στην καλύτερη που ήταν ποτέ! Μάλιστα, δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι στο παιχνίδι ανάμεσα σε Επισκοπή-Ολυμπιακό Β, ο αγωνιστικός χώρος ήταν “χαλί”, κάτι που έχει την εξήγηση του βέβαια καθώς η δημιουργία του προπονητικού κέντρου στον Τσεσμέ ουσιαστικά τον “απελευθέρωσε” από τις συνεχόμενες προπονήσεις με τις οποίες τον επιβάρυναν οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής τα προηγούμενα χρόνια.

 

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash

Rabona ad