Στις 3/10 τα τεστ των διαιτητών Νοτίου Ελλάδος

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 23 Σεπτεμβρίου 2020, 19:31

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA Τest) για τους διαιτητές (και βοηθούς) 2ης Κατηγορίας και των αξιολογημένων γυναικών διαιτητών γνωστοποίησε η ΚΕΔ.

Τα τεστ των διαιτητών από τις Ενώσεις της Νοτίου Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας:

«Από την ΚΕΔ / ΕΠΟ ανακοινώνεται το πρόγραμμα των Αγωνιστικών Δοκιμασιών Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας και αξιολογημένων Γυναικών Διαιτητών.

Στα εν λόγω τεστ καλούνται επίσης οι Διαιτητές 3ης κατηγορίας και οι αξιολογημένοι Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας που δεν προσήλθαν ή δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αγωνιστικές δοκιμασίες που προηγήθηκαν, καθώς και οι Υποψήφιοι Διαιτητές Προχωρημένου Σταδίου Κ4 και οι Υποψήφιοι Βοηθοί Διαιτητές 3ης Κατηγορίας που δεν προσήλθαν στα τεστ στις 9 και 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Αξιωματούχους Διαιτησίας των ΕΠΣ Βορείου Ελλάδος θα διεξαχθούν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Μενεμένης, με ώρες προσέλευσης ως κάτωθι:

➺ Διαιτητές / Βοηθοί Διαιτητές 2ης κατηγορίας στις 07:00 π.μ.
➺ Γυναίκες Διαιτητές στις 08:00 π.μ.
➺ Διαιτητές / Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας στις 09:00 π.μ.
➺ Υποψήφιοι Διαιτητές Προχωρημένου Σταδίου Κ4 / Υποψήφιοι Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας στις 10:00 π.μ.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Αξιωματούχους Διαιτησίας των ΕΠΣ Νοτίου Ελλάδος θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου, με ώρες προσέλευσης ως κάτωθι:

➺ Διαιτητές / Βοηθοί Διαιτητές 2ης κατηγορίας στις 07:00 π.μ.
➺ Γυναίκες Διαιτητές στις 08:00 π.μ.
➺ Διαιτητές / Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας στις 09:00 π.μ.
➺ Υποψήφιοι Διαιτητές Προχωρημένου Σταδίου Κ4 / Υποψήφιοι Βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας στις 10:00 π.μ.»

Υπενθυμίζουμε ότι από τις τέσσερις Κρητικές Ενώσεις στους πίνακες της 2ης κατηγορίας της νέας σεζόν είναι:

➺ Οι διαιτητές Γιώργος Κουναλάκης, Χρήστος Κρασαγάκης, Γιώργος Πατεμτζής (Ηρακλείου), Γιώργος Κουκουράκης (Χανίων) και…

➺ Οι βοηθοί Στάθης Γαρεφαλάκης, Αντώνης Δασκαλάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Γιώργος Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων).

Estrella

Rabona ad