Στις 18 Ιουνίου η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος;

Super League 2 22 Μαρτίου 2023, 19:01

Επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του athlitiko η Super League 2 ζητά από την ΕΠΟ να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 18 Ιουνίου (αντί για τις 28 Μαΐου). Όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

/Bella Pizza

Το πρώτο σημαντικό που προκύπτει από το ΔΣ είναι η πρόθεση της ΕΠΟ να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

Πρόταση της ΕΠΟ να καλύψει τα έξοδα διαιτησίας στη SL2

Το δεύτερο αφορά την παράταση της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος κατά είκοσι ημέρες. Το τρίτο είναι για το μέλλον του πρωτάθλημα υποδομής Κ19, με τη διοργανώτρια αρχή να στέλνει στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισής του.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad