Πρόταση της ΕΠΟ να καλύψει τα έξοδα διαιτησίας στη SL2

Super League 2 22 Μαρτίου 2023, 17:52

Η είδηση πως η ΕΠΟ προτίθεται να καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας για όλες τις ομάδες εν όψει του β’ γύρου που ξεκινά, προκύπτει από το ΔΣ της Super League 2.

/Bella Pizza

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη το μεσημέρι, αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι είναι εφικτό να υπάρξει μια σημαντική βοήθεια από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι ομάδες της Β κατηγορίας από το γεγονός ότι τα έσοδα τους είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα ειπώθηκε ότι η Ομοσπονδία προτίθεται να καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας τα οποία ως σύνολο ανέρχονται κοντά στις 800.000 ευρώ.

Από ‘κει και πέρα το πρωτάθλημα, παρότι δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, θα εξακολουθήσει να παίζεται και ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα αυτή τη στιγμή διακοπής τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Από την άλλη οι ομάδες αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένουν ακόμα χωρίς έσοδα, μην έχοντας και κάποια ενημέρωση για τα χρήματα που θα λάβουν από το στοίχημα…

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ροκάκης τοποθετήθηκε για το λόγο που κατέφυγε σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο για το γνωστό θέμα της ακύρωσης του εκλογικού αποτελέσματος με τη νίκη του Πέτρου Μαρτσούκου, ενημερώνοντας όλες τις ΠΑΕ για την κίνηση του.

Τέλος, συζήτηση έγινε και για το πρωτάθλημα Κ19, χωρίς να παρθεί απόφαση, ωστόσο η πρόταση που μεταξύ άλλων ακούστηκε, ήταν οι τέσσερις πρώτες ομάδες των δύο ομίλων να παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους προκειμένου ν’ ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια. Από την άλλη υπήρξαν απόψεις, όπως μεταξύ άλλων των Χανίων και της Επισκοπής ώστε το πρωτάθλημα Κ19 να συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad