Στηρίζουν τον πρόεδρο Δ.Σ. και παίκτες της Καρδίτσας

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. | 19 Απριλίου 2017, 19:32

Τον ΑΟΧ αντιμετωπίζει την Δευτέρα στα Χανιά η Αναγέννηση Καρδίτσας και το κλίμα μόνο ήρεμο δεν είναι στην ομάδα της Θεσσαλίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Προ ημερών ο -επί πέντε συνεχόμενες περιόδους- πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπούρμπος προανήγγειλε την αποχώρησή του. Τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσαν ανακοινώσεις με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Με αφορμή τα τελευταία μη επιθυμητά αποτελέσματα και σεβόμενοι το ειδικό βάρος της φανέλας της ομάδας την οποία υπηρετούμε, καθώς και τον κόσμο της, θα θέλαμε να πάρουμε θέση για όσα συνέβησαν:

1. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει την ευθύνη των αποτελεσμάτων και της εικόνας που παρουσιάσαμε στα τελευταία παιχνίδια.

2. Είναι κατακριτέα απο όλους μας κάθε πράξη που σκοπό έχει να βλάψει και να μειώσει το ήθος όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας του προπονητή μας και του προέδρου μας. Ολοι πασχίζουμε για το καλό της δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

3. Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου μας κ. Βασίλη Μπούρμπου, θα θέλαμε να δηλώσουμε δημόσια την στήριξή μας προς το πρόσωπό του γνωρίζοντας την ηθική του και τον αγώνα που κάνει τόσα χρόνια.

Καλούμε τους λοιπούς φορείς της πόλης και τον κόσμο να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους όσοι απαρτίζουν την ΠΑΕ Αναγέννηση.

ΥΓ: Πρόεδρος, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας».

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Υπάρχει ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από τους φιλάθλους όλων σχεδόν των αθλητικών συλλόγων το οποίο στην περίπτωσή μας είναι:

ΑΣΑ στα εύκολα Αναγεννησάρα στα δύσκολα…

Αυτό μας παραπέμπει σε μια ερμηνεία: Συμπαράσταση στο σύλλογο ΠΑΝΤΑ. Εμείς ως ΔΣ του Ερασιτέχνη Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 γνωρίζουμε από δύσκολα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν δηλώνουμε παρόντες και Αναγεννησάρα στα δύσκολα! Η προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ (μην ξεχνάμε ότι το Πρωτάθλημα είναι μακριά από τη λήξη του 8 αγωνιστικές) προς το παρόν είναι εντός των πλάνων, δηλαδή παραμονή της ομάδας στο δεύτερο στην τάξη Εθνικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, για 5 συνεχή χρονιά! Ρεκόρ όλων των εποχών για το Σύλλογο!!! Η προσπάθεια του Προέδρου της ΠΑΕ ενδεχομένως να περιλαμβάνει λάθη.

Λάθος όμως ΔΕΝ κάνει ΜΟΝΟΝ αυτός που ΔΕΝ προσπαθεί. Ο κ Μπούρμπος όμως προσπαθεί. Είμαστε σίγουροι ότι στο μυαλό του δεν είναι το κακό του Συλλόγου, αλλά η βέλτιστη τελική εικόνα που μπορεί να υπάρξει, μέσα από τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε στις μέρες μας.

Αυτό το γεγονός δεν αναιρεί το δικαίωμα κριτικής με την αγνότητα και την αγάπη προς το σύλλογο, αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπει και την ανάπτυξη υπερβολικά κακόβουλων και υβριστικών συμπεριφορών προς πρόσωπα και καταστάσεις. Άλλωστε ο Πρόεδρος δεν παίζει μπάλα μόνος του. Υπάρχουν αν δεν κάνουμε λάθος 22 έως 25 άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ…»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards