«Στήριξη ομόφωνη» μετά τις κριτικές για Λεουτσάκο

Super League 2 1 Δεκεμβρίου 2020, 16:48

Σε έκδοση σχετικής ανακοίνωσης με την οποία τονίζεται ότι στηρίζεται ομόφωνα από τις ομάδες το προεδρείο προχώρησε η Super League 2 – Football League.

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει μετά τη δριμεία κριτική που έχει ασκηθεί προς το πρόσωπο του Λεωνίδα Λεουτσάκου σχετικά με τους χειρισμούς του όλο αυτό το διάστημα για την έναρξη των δύο επαγγελματικών κατηγοριών.

Υπενθυμίζεται πως το athlitiko ήταν το πρώτο μέσο που κριτίκαρε δημοσίως τον κ. Λεουτσάκο ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις μεταξύ άλλων από τον Αλέξη Κούγια, αλλά και άλλα δημοσιεύματα από άλλες ιστοσελίδες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που σημειώνεται στην ανακοίνωση είναι ότι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι δύο αντιπρόεδροι στηρίζονται από τις ομάδες…

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, σε απάντηση δημοσιευμάτων εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή του στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania