Στην Πάτρα ο Ταουσιάνης, ντεμπούτο με Επισκοπή

Χανιά | 25 Μαρτίου 2023, 12:44

Παρών στο παιχνίδι στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, παρακολουθώντας από κοντά για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα θα είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης.

/Bella Pizza

Ο 51χρονος τεχνικός όπως έγινε πια γνωστό έχει συμφωνήσει με τα Χανιά, οπότε και αναμένεται στη συνέχεια να τα καθοδηγήσει στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος, ενώ θα είναι αυτός που θα επωμιστεί το βάρος για την οργάνωση τους τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικά το ντεμπούτο του Ταουσιάνη θα μπορούσε να γίνει στο παιχνίδι με την Επισκοπή, με δεδομένο ότι την αμέσως επόμενη αγωνιστική -μετά το ματς με την Παναχαϊκή- ακολουθεί ρεπό για τα Χανιά. Η παρουσίασή του σε συνεννόηση με τη διοίκηση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά η ουσία είναι πως για πρώτη φορά ο Γιάννης Ταουσιάνης θα βγάλει από κοντά τα συμπεράσματά του, παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα στον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ο Ταουσιάνης αποτελούσε τον διακαή πόθο της διοίκησης των Χανίων από την πρώτη στιγμή και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου. Τότε δεν ήταν ώριμο το έδαφος προκειμένου ν’ αναλάβει τα Χανιά, ακολουθώντας στη συνέχεια το σύντομο όπως αποδείχτηκε πέρασμα του από την ΑΕΛ.

Τις τελευταίες ημέρες τα Χανιά επανήλθαν… δριμύτερα όπως αποδείχτηκε, κάνοντας εκ νέου κρούση στον ικανό τεχνικό, ο οποίος αυτή τη φορά δέχτηκε, λέγοντας το «ναι».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad