Στην Επισκοπή Κουτάντος, Δασκαλάκης – Δανεισμοί και στη Γ’ Εθνική

Εργοτέλης Επισκοπή | 26 Μαρτίου 2021, 12:53

Ο Εργοτέλης γνωστοποίησε την παραχώρηση των Γιάννη Κουτάντου, Αντώνη Δασκαλάκη στην Επισκοπή και 6 ακόμη παικτών από την Κ19 σε ομάδες της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα εκτός του Κουτάντου και του Δασκαλάκη που δόθηκαν στη ρεθυμνιώτικη ομάδα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη Football League, σε ομάδες της Γ’ Εθνικής παραχωρήθηκαν οι Γιώργος Αρχοντάκης, Λούσιο Μεχμέται, Δημήτρης Στεφανάκης, Μιχάλης Τσαμπουράκης (Δαμάστα), Γιάννης Δρικάκης (ΣΥΝΚΑ) και Μάριο Πάγια (ΑΟΑΝ).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάννη Κουτάντου στην Επισκοπή. 

Ο ”κιτρινόμαυρος” μέσος αναμένεται να φορέσει τα χρώματα της Επισκοπής μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πάρει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. 

Παράλληλα επτά ποδοσφαιριστές απ’ την Κ19 του συλλόγου μας, παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού έως το φινάλε των πρωταθλημάτων σε τέσσερις επίσης ομάδες. 

Ο λόγος για τον Αρχοντάκη Γιώργο, τον Μεχμέται Λούσιο, τον Στεφανάκη Δημήτρη, τον Τσαμπουράκη Μιχάλη (Δαμάστα), τον Δασκαλάκη Αντώνη (Επισκοπή), τον Δρικάκη Γιάννη (ΣΥΝΚΑ), και τον Μάριο Πάγια (ΑΟΑΝ). 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad