Στάζει… μέλι για Κούτα ο Νταγιάκος

Μινώταυρος | 8 Ιουνίου 2024, 14:08

Ο Σταμάτης Νταγιάκος ετοιμάζεται "να ανοίξει τα φτερά του" και κάνει τον απολογισμό της διετούς συνεργασίας με τον Μινώταυρο και τον Βασίλη Κούτα.

Ευχές του Μινώταυρου σε Νταγιάκο

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που δίνει πανελλήνιες εξετάσεις και αναμένεται να συνεχίσει εκτός Χανίων την ποδοσφαιρική του πορεία, μιλά με θερμά λόγια για τον έμπειρο προπονητή τον οποίο χαρακτηρίζει «μπαμπά, φίλο, αδερφό».

Η δήλωσή του:

«Το καλοκαιρι του 22 πηγα για πρωτη φορα στο αντρικο, δύσκολες προπονήσεις χανόμουν,ομως χαρη σε αυτο τον ανθρωπο εφτασα να ειμαι βασικός και να πιστευω οτι μπορω να κανω τα παντα. Μπαμπας,φίλος,αδερφός οποτε τον χρειάστηκα ηταν εκει. Ημουν παρα πολυ τυχερος και πολλα απο οσα ειμαι σημερα τα χρωσταω σε εκεινον. Κοουτς οπου και να φτασω θα σε παιρνω να με διορθώνεις .Τιμη που ημουν παίχτης, για παντα ενας στρατιώτης σου…»

Wodspot72
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis

Rabona ad