Στα χαρτιά η Κηφισιά το ματς με τον Ολυμπιακό Β

Super League 2 10 Μαρτίου 2023, 20:12

Μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Ολυμπιακός Β χάνει στα χαρτιά και το ματς με την Κηφισιά. Παράλληλα του αφαιρούνται πέντε βαθμοί από την τρέχουσα και άλλοι πέντε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ του επιβλήθηκε και "βαρύ" πρόστιμο.

/Bella Pizza

Υπενθυμίζουμε ότι η ποινή αφορά την αναμέτρηση της 7ης Ιανουαρίου για την 10ην αγωνιστική, η οποία δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόγος ήταν η αποβολή του Ιωάννη Κωστή από πλευράς γηπεδούχων στο 22ο λεπτό. Μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων προς τον διαιτητή Βάτσιο.

Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς και στη συνέχεια όταν έδειξε διάθεση να συνεχίσει, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος μαζί με τους βοηθούς του (Σινιοράκη – Βεργέτη) και τον 4ο (Αλιάγα) οδηγήθηκαν στ’ αποδυτήρια, με τις ομάδες να παραμένουν στο γήπεδο.

Μετά από περίπου 45 λεπτά και όταν οι διαιτητές επανήλθαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να αποχωρήσουν από την αναμέτρηση, για να οδηγηθεί σε οριστική διακοπή.

Αναλυτικότερα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές:

α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ με τέρματα 0-3,

β) αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και

γ) χρηματική ποινή 80.000€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της εισόδου των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία (είσοδος) δεν συνδέθηκε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας και περιορίστηκε σε ελάχιστα άτομα.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τη χρηματική ποινή των 2.500€. Ήτοι καθορίζει συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 81.125€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση ήτοι πώληση εισιτηρίων σε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ τη χρηματική ποινή των 500€ για παράβαση εισαγωγής στο γήπεδο και ανάματος ενός πυρσού και χρηματική ποινή ποσού 500€ για την παράβαση της εισαγωγής στο γήπεδο και ανάματος μιας κροτίδας.

Ήτοι, συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 725€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (άρθρο 15, παρ 1γ.)

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ την χρηματική ποινή των 500€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΝΕΩΝ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ την χρηματική ποινή των 50€ και στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 833,33 €. Καθισταμένης εις ολόκληρο και αλληλέγγυα υπεύθυνης για την ανωτέρω χρηματική ποινής στην ΠΑΕ Θεσπρωτός.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad