Σκέντζος: Είναι τελικός με τη Νεάπολη

Γ' Εθνική | 26 Μαΐου 2021, 21:46

Αφήνει πίσω του την ήττα στο Γάζι ο τεχνικός του Πόρου, Ανδρέας Σκέντζος, ενώ ο προπονητής του Αλμυρού, Δημήτρης Βολονάκης, αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο Μάρκο Μίσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά την ολοκλήρωση του Ηρακλειώτικου ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής…

Ανδρέας Σκέντζος (προπονητής Πόρου): «Όταν δεν βάζεις γκολ η μπάλα σε… τιμωρεί. Ο αντίπαλος έβαλε το γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ψηλά το κεφάλι.

Για εμάς προέχει το παιχνίδι της Κυριακής, είναι ένας τελικός με τη Νεάπολη, πρέπει πάση – θυσία να τον κερδίσουμε. Αν έχουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα και την Κυριακή σίγουρα θα χαρούμε τους τρεις βαθμούς.»

Δημήτρης Βολονάκης (προπονητής Αλμυρού): «Πάντα κοιτάζουμε προς τα πάνω όχι προς τα κάτω και στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Ο Πόρος είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πλασματική τη βαθμολογική του θέση. Έπαιξε ως ίσο προς ίσο, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σ’ ένα 10λεπτο στο πρώτο ημίχρονο που λίγο χάσαμε την ηρεμία μας, τακτικά δεν ήμασταν σωστά.

Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν πιο απειλητικοί. Πετύχαμε το γκολ το οποίο ήταν και το ζητούμενο για μας, έστω και με αυτή την περιπετειώδη φάση. Φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη την οποία ζητήσαμε εκτός από βαθμολογικούς λόγους για να την αφιερώσουμε στον Μάρκο Μίσκου που στάθηκε φοβερά άτυχος.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad