Σίμος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021, 23:22

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε ο Γιώργος Σίμος για την προσπάθειά τους, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Λουκ Καστάνιος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ στην κάμερα της Nova για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Μέχρι να δεχτούμε το γκολ, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε. Έχω να πω μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε μας έλειπε μία πίστη που δεν είχαμε.

Μας λείπει κάτι στο επιθετικό τρίτο, ο Λουκ (Καστάνιος) είναι ένας παίκτης που έρχεται να μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, σίγα – σιγά, ημέρα με την ημέρα και άλλωστε δεν ήρθε μόνο για το εξάμηνο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Αν συνεχίσουμε έτσι όπως συνεχίσουμε, που θα συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή η χρονιά θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο έτοιμους για το μέλλον. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με συνεχόμενα παιχνίδια, είμαστε μαζί με τους παίκτες και θα δείξουν σύντομα αυτό που θέλουμε.»

Και οι δηλώσεις του τεχνικού της Κρητικής ομάδας στην κάμερα του ΟΦΗ TV για όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για το πρόβλημα στη δημιουργία, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο…

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack