Σίμος: Δεχτήκαμε δύο “κρύα” γκολ | vid

ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2021, 21:13

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε και για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Βόλο που ακολουθεί μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποβολή του Βάτερμαν και δύο “κρύα” γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν όλη η ουσία της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό. Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV μίλησε για…

Το ματς: «Σίγουρα η αποβολή και στο λεπτό που έγινε, έγινε ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μέχρι το ημίχρονο πήγαμε στο 0-0, δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση γιατί έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια.»

Την μη χρησιμοποίηση του Διαμαντή και του Μπαλογιάννη: «Είναι παίκτες του ΟΦΗ, ο Αποστόλης στην χθεσινή προπόνηση ένιωσε βαριά την γάμπα του. Είπαμε σήμερα πως είναι και να αποφασίσουμε για το αν θα παίξει ή όχι. Ο Αποστόλης είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί για 17 συνεχόμενα ματς, την τελευταία εβδομάδα έπαιξε σε τρία συνεχόμενα 90λεπτα, κάτι που είναι παράξενο για την ηλικία του. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να μην πάρουμε το ρίσκο, ο Μπαλογιάννης δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους.»

Το αν μετά το 0-1 πέταξε λευκή πετσέτα: «Μέχρι το 45′ αγωνιστήκαμε καλά, με αμυντικούς προσανατολισμούς. Μετά τα δύο γκολ δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ και κατόπιν ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς.»

Την έλλειψη μεταγραφών: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη για κάθε παίκτη που είναι στο ρόστερ μας, οτιδήποτε για κάποιο νέο παίκτη μόνο όταν είναι κάτι για να ανακοινωθεί.»

Την ενδεκάδα του ΟΦΗ: «Οι αποφάσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι δική μου και έχω πει ξανά πως εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνονται.»

Το αν υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας: «Σίγουρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε δημιουργικά, είναι μια συνεχής διαδικασία, το θέμα είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν πολύ κάθε μέρα και υπάρχει εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Μέχρι την αποβολή ήμασταν ανταγωνιστικοί, μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα αλλά αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα για να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Βόλο.»

Το παιχνίδι κυπέλλου: «Θα πάμε για τη νίκη και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Μετά από μία δύσκολη ήττα, θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack