Σήμερα εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Πλατανιάς | 6 Απριλίου 2016, 11:42

Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και την τιμωρία του, καθώς στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, εκδικάζεται η έφεση που έχει ασκήσει για ανατροπή της ποινής της αφαίρεσης των 5 βαθμών για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΠΑΟΚ είναι σαφές ότι διεκδικεί την εξάλειψη ή έστω τη μείωση της ποινής των 5 βαθμών, που τον φέρνουν αυτή τη στιγμή σε επισφαλή θέση για ό,τι αφορά την έξοδό του στην Ευρώπη και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Εξάλλου, αν παραμείνει η τιμωρία και εφόσον ο Πλατανιάς κερδίσει τα Γιάννινα και την τελευταία επιβληθεί του ΠΑΟΚ θα παίξει εκείνος στα πλέι οφ, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει την αγωνιστική που έρχεται (στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο Τούμπας) του Λεβαδειακού.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται πως κυκλοφορούν έντονες φήμες τις τελευταίες μέρες ότι η τιμωρία του ΠΑΟΚ θα μειωθεί και από τους -5 βαθμούς θα περιοριστεί στους -3. Εάν αυτό συμβεί, τότε ο Πλατανιάς, κερδίζοντας βέβαια στα Γιάννενα, θα πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά τον “Δικέφαλο” του Βορρά την τελευταία αγωνιστική στα Χανιά.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ θα έχει ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania