Σήμα… κοντά στον ΑΟΧ και έπονται ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ

Χανιά | 2 Οκτωβρίου 2022, 14:22

Ραγδαίες εξελίξεις επέρχονται όπως όλα δείχνουν στην ΠΑΕ Χανιά. Δρομολογείται άμεσα η αλλαγή σήματος, αλλά και άλλες αποφάσεις που θα δώσουν μια νέα διάσταση στο παρόν και το μέλλον της ομάδας.

/Bella Pizza

Οπως αποδεικνύεται, οι αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελούν μονάχα την κορυφή του παγόβουνου για τα Χανιά, καθώς αναμένονται κι άλλες πολύ μεγάλες σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο. Πρόκειται, εμμέσως, για όλα όσα είχε επισημάνει στις τελευταίες του δηλώσεις ο Αντώνης Ροκάκης, κάνοντας τότε λόγο για την είσοδο -μεταξύ άλλων- νέων προσώπων στην ΠΑΕ. Για το ποια ακριβώς είναι αυτά, αυτό θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.

Για το σήμα, ο κύβος έχει ριφθεί και θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για την αλλαγή του. Το σήμα θα είναι “κοντά” στον ΑΟ Χανιά, αν όχι θα είναι κάτι εντελώς παρεμφερές με το έμβλημα του ΑΟΧ. Γενικότερα, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να προμηνύονται οι μεγάλες αλλαγές, με την ΠΑΕ Χανιά να κάνει στροφή… στον ΑΟ Χανιά και ως εκ τούτου μένει να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Εν κατακλείδι αναμένονται άμεσα αποφάσεις, οι οποίες εντάσσονται μέσα σ΄ ένα πλαίσιο… χανιώτικης κινητοποίησης για το παρόν και το μέλλον του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ολα αυτά σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη αλλαγή στόχων σε αγωνιστικό επίπεδο, μιας και είναι σαφές ότι τα Χανιά δεν είναι δυνατό με το ρόστερ που κατάφεραν να δημιουργήσουν μέσα σε λίγες ημέρες ότι… θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad