Σαρρή: Θέλω Α’ Αγγλίας – Μπερνεάνου: Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Γερμανία

Face Control | 31 Μαρτίου 2020, 13:19

Την κατάσταση που επικρατεί σε Αγγλία και Γερμανία όπου συνεχίζουν να παραμένουν, περιέγραψαν μιλώντας στο athlitiko, Βεατρίκη Σαρρή και Γιώργος Μπερνεάνου.

Η παίκτρια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Βικτόριας Κολωνίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο athlitiko live τη Δευτέρα το βράδυ, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις δύο χώρες σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Από ‘κει και πέρα η συζήτηση και με τους δύο επεκτάθηκε στο ποδόσφαιρο…

Η Σαρρή τόνισε ότι ο μεγάλος της στόχος είναι να μπορέσει να παίξει στην Α’ κατηγορία, δηλώνοντας ευτυχισμένη που βρίσκεται στο νησί, ενώ από την μεριά του, ο Μπερνεάνου είπε ότι έχει αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες και περισσότερες γνώσεις πάνω στη δουλειά του στα χρόνια που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πολύ ωραία συζήτηση που υπήρξε στο athlitiko live, στην εκπομπή που μεταδόθηκε ταυτόχρονα ζωντανά στο λογαριασμό μας στο Facebook και στο κανάλι μας στο YouTube. 

karta antonis garden