Σαλαβαντάκης: «Η Κατζουράκη είναι ένα παιδί που έζησε την τραγωδία»

Σπορ 3 Μαρτίου 2023, 20:25

Ο προπονητής της Εμμανουέλας Κατζουράκη, Γιώργος Σαλαβαντάκης, μίλησε στην ΕΡΤ για τη σοκαριστική εμπειρία της αθλήτριάς του που επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

KTEO Κρήτης

Στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, μεταβαίνουν τα μέλη της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Πήλινου Στόχου ISSF 2023. Στην αποστολή και η Εμμανουέλα Κατζουράκη λίγες ώρες μετά το σοκ του δυστυχήματος στα Τέμπη!

Η Κατζουράκη μετά το σοκ… στο Παγκόσμιο!

Μεταξύ των επιβατών στο μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, ήταν και η Εμμανουέλα Κατζουράκη. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια σκοποβολής στάθηκε τυχερή, από σωματικής πλευράς, γλιτώνοντας με ελαφρά τραύματα και κοιτά μπροστά αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο Κύπελλο Πήλινου Στόχου ISSF 2023.

Ο προπονητής της (και τεχνικός σύμβουλος – συνοδός της Ελληνικής αποστολής στγη Ντόχα), Γιώργος Σαλαβαντάκης, μίλησε στην ΕΡΤ3 και την Ευγενία Γήτα. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο.

Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε. Είναι αδύνατο να γίνονται σήμερα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός πάντα μας βγάζει μπροστά.»

manolikakis

Rabona ad