Ρήξη χιαστών ο Πατινιώτης – Ευχές από ΠΟΑ, ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 2 Νοεμβρίου 2021, 20:03

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης στον Άγιο Νικόλαο ο Θανάσης Πατινιώτης αποχώρησε τραυματίας κι αντικαταστάθηκε. Η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για ρήξη χιαστών.

Τόσο ο ΠΟΑ, όσο και ο ΑΟΑΝ εξέδωσαν ανακοινώσεις ευχόμενοι περαστικά και γρήγορη επιστροφή του 28χρονου ποδοσφαιριστή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ομάδα του Ατσαλένιου μάλιστα γνωστοποιεί άλλους δύο τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της: του Νίκου Σαμουηλίδη (επίσης ρήξη χιαστών) και του Μανώλη Ρουμπάκη (πρόβλημα στο γόνατο). Αναλυτικά…

Ανακοίνωση ΠΟΑ: «Μανόλη, Θανάση και Νίκο περαστικά! Θα επιστρέψετε πιο δυνατοί! Μεγάλες ατυχίες για δύο από τα πιο σημαντικά “γρανάζια” της ομάδας μας που υπέστησαν ρήξη χιαστών. Θανάσης Πατινιώτη και Νίκο Σαμουηλίδη είστε μαχητές, θα το ξεπεράσετε και θα επιστρέψετε πιο δυνατοί στο γήπεδο!

Παράλληλα ακόμα ένας κομβικός παίκτης μας, ο Μανόλης Ρουμπάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο (ευτυχώς όχι τόσο σοβαρό) και θα λείψει το επόμενο διάστημα από την ομάδα. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση! Όλη η οικογένεια του ΠΟΑ είναι δίπλα σας!»

Ανακοίνωση ΑΟΑΝ: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΑΟΑΝ, εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ Θανάση Πατινιώτη για τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) στο μεταξύ μας παιχνίδι και να επιστρέψει σύντομα δυνατός στα γήπεδα.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad