Ριτζάκης: Πρώτο βήμα – Παπαδάκης: Ξεκινήσαμε με το αριστερό…

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Οκτ 2020, 21:17

Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για τους προπονητές των ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Αρη Ρεθύμνου μετά το τελικό 3-0 για την ομάδα των Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στις δηλώσεις που παραχώρησαν οι δύο προπονητές, ο Γιώργος Ριτζάκης, εκφράστηκε όπως ήταν αναμενόμενο ικανοποιημένος, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων στο ντέρμπι που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Αρη Σούδας.

Στον αντίποδα, ο Αρης Παπαδάκης για τον Αρη Ρεθύμνου εστίασε στο ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη στην πρεμιέρα.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε στην πρεμιέρα. Ακόμα είναι αρχή, από τα 30 βήματα που απαιτούνται, κάναμε μόλις το α’ και έχουμε άλλα 29…», επεσήμανε ο Ριτζάκης, συνεχίζοντας ως εξής: «Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραμε στο α’ ημίχρονο να είμαστε με τρία γκολ μπροστά, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε καλύτερα το ρόστερ εν όψει του προγράμματος γιατί ξέρουμε ότι την Τετάρτη ακολουθεί η επόμενη αγωνιστική και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σούδα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται γιατί ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας».

Από την άλλη, ο Παπαδάκης είπε τα εξής: «Δυστυχώς ξεκινήσαμε με το αριστερό. Είμαστε μία νέα ομάδα χωρίς εμπειρία στην κατηγορία. Μπήκαμε στο παιχνίδι και μας κατέβαλε το άγχος. Σιγά-σιγά, όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε τα πατήματά μας, στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, ισορροπήσαμε, χάνοντας και 3-4 κλασικές ευκαιρίες μαζί με δύο δοκάρια. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο ή κάποια γκολ. Το τελικό 3-0 μας αδικεί ως σκορ όσον αφορά το β’ ημίχρονο γιατί στο α’ ημίχρονο μας κατέβαλε το άγχος και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Την Τετάρτη μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad