Ριτζάκης: Μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Μαθιουδάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 28 Απριλίου 2021, 20:43

Ο Γιώργος Ριζάκης αναγνώρισε ότι ο ΠΟΑ είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στις Μουρνιές όπου του έλειψε μονάχα το γκολ, αλλά στο δεύτερο τόνισε ότι η ομάδα του έλεγξε το ρυθμό του αγώνα.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΣΥΝΚΑ αναφέρθηκε και στην αναγκαστική αλλαγή του Μαθιουδάκη που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του ν’ αλλάξει το σχηματισμό της.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του…

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν όντως ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΑ ήταν πολύ καλύτερος από μας, ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και είχε ένα πλάνο στο παιχνίδι του και αυτό πραγματικά πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Ενδεχομένως ο Ατσαλένιος δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σχηματισμό μας, για ένα τέταρτο και μέχρι τη στιγμή που έγινε αναγκαστικά αλλαγή ο Μαθιουδάκης θεωρώ ότι πατούσαμε καλύτερα, όπως και στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Ατσαλένιος έμεινε με 10 παίκτες.

Αρα, συνοψίζοντας, μπορώ να πω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΟΑ και στο δεύτερο, στο μεγαλύτερο του διαστήματος, ας πούμε, ότι ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Μαθιουδάκη γιατί μας ανάγκασε ν’ αλλάξουμε ξανά το σχηματισμό μας. Εύχομαι στα παιδιά του Ατσαλένιου και σε όλο τον κόσμο να περάσει καλές γιορτές και θα τα πούμε στους αγωνιστικούς χώρους από την επόμενη εβδομάδα».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad