Ριτζάκης: Καλοδεχούμενη η άνοδος… αλλά δε μιλάμε για πρωτάθλημα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Μαΐου 2021, 22:14

«Εμάς μας ενδιαφέρει να μη χαλάμε την εικόνα μας, δε μιλάμε για πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε αυτό που χτίζουμε και έχουμε φτιάξει φέτος και εάν έρθει κάτι στο τέλος θα είναι καλοδεχούμενο». Τάδε έφη Γιώργος Ριτζάκης...

Ο προπονητής του ΣΥΝΚΑ τοποθετήθηκε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι παίκτες του τα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο Χανιώτης τεχνικός εστίασε στις απουσίες που δημιουργούνται, καθώς για τρεις παίκτες του το παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν το τελευταίο τους για φέτος με τη φανέλα της ομάδας επειδή πηγαίνουν στρατιώτες.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον Γιώργο Ριτζάκη είναι οι εξής:

«Το καλό είναι ότι μετά από δύο ήττες -γιατί δύο είναι που έχουμε κάνει όλες και όλες στο πρωτάθλημα- η ομάδα έδειξε αντίδραση και έκανε δύο νίκες. Από εκεί και πέρα θα ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την Παλαιόχωρα που θα γινόταν εφόσον η Παλαιόχωρα κατέβαινε, επομένως έχουμε τώρα 10 ημέρες για να ξεκουραστούμε και να στοχεύσουμε στο επόμενο ματς.

Εμάς μας ενδιαφέρει να μη χαλάμε την εικόνα μας, δε μιλάμε για πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε αυτό που χτίζουμε και έχουμε φτιάξει φέτος, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε, τώρα εάν έρθει κάτι στο τέλος θα είναι καλοδεχούμενο.

Επί της ευκαιρίας όμως ήθελα να πω ότι σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τους Αλέξανδρο Κοντορινάκη, Βασίλη Μαθιουδάκη και Ακη Τρικουνάκη γιατί αυτά τα παιδιά πάνε στο στρατό τη Δευτέρα, επομένως εάν υπολογίσουμε ότι έχουμε κι άλλα παιδιά που έχουμε χάσει λόγω στρατού όπως τον Λαμπάκη και τον Σοφούλη ο οποίος βέβαια επανήλθε ευτυχώς με μετάθεση στα Χανιά και τον υπολογίζουμε και την απώλεια του Μαζιώτη, η ομάδα μας είναι με μείον 6 παίκτες από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζει να παρουσιάζει καλό πρόσωπο και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Αυτός είναι και ο στόχος μας βασικά».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad