Ριτζάκης: Δικαιωμένος και περήφανος για την ομάδα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 6 Ιουνίου 2021, 19:43

Ο Γιώργος Ριτζάκης δήλωσε χαρούμενος και δικαιωμένος μετά το τελευταίο παιχνίδι της Γ' Εθνικής για το ΣΥΝΚΑ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Χανιώτης προπονητής στάθηκε στο πλάνο το οποίο είχε ρίσκο στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά βγήκε με μεγάλη επιτυχία. Αναφορικά με την επόμενη μέρα, είπε ότι αυτή θα καθοριστεί από τη διοίκηση, τονίζοντας ότι θα είναι πιο δύσκολο το επόμενο πρωτάθλημα σε όποια μορφή και αν γίνει.

Αναλυτικά το σχόλιό του για το ματς με τον Ηρόδοτο: «Πριν πούμε για ‘μας, οφείλουμε να συγχαρούμε τον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Μανώλη (σ.σ. Σκύβαλο) για τη δουλειά που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει. Τους εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να μην συναντηθούμε, να είναι σε άλλη κατηγορία.

Για τη δική μας ομάδα, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος, νομίζω και η διοίκηση. Υποστηρίξαμε ένα πλάνο που είχε εξ αρχής πολύ ρίσκο και από τη στιγμή που οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές τον υποστήριξαν με όλο τους το “είναι” και οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που είχαμε γι’ αυτούς, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος και χαρούμενος που τελειώνουμε ενδεχομένως μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές. Επομένως δε μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι. Οφείλω να πω ότι μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος, έτσι μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει φέτος.»

Για την επόμενη μέρα του ΣΥΝΚΑ και τα νέα δεδομένα στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν: «Η επόμενη μέρα είναι κάτι που γενικά σε όλες τις ομάδες καθορίζει η διοίκηση. Επομένως στα χέρια της διοίκησης είναι οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Οταν με το καλό ηρεμήσουμε λίγο, περάσουν μερικές ημέρες θα δούμε τι θα προκύψει. Η Γ’ Εθνική όπως και να είναι του χρόνου, είτε κρητικός όμιλος, είτε όχι θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς, εφόσον υπάρξει κρητικός όμιλος, ποιες ομάδες θα τον αποτελούν, 9 ή 10 ομάδες, εύχομαι να είναι 9 και να ανέβει ο Ηρόδοτος. Θα είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία και με διοικήσεις που θα έχουν τη διάθεση να επενδύσουν. Επίσης θα είναι ένας όμιλος στον οποίο για να σωθεί κάποιος, για να ξεχωρίσουν 4-5 ομάδες να πάνε σε παραπάνω όμιλο θα πρέπει να πάνε για πρωτάθλημα για να μην πέσουν. Αν είναι αθηναϊκός όμιλος, πάλι δυσκολεύουν τα πράγματα. Επομένως η επόμενη μέρα είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη για το σωματείο και όλες τις ομάδες.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad