Ριτζάκης: Δεν διαγράφει την πορεία μας αυτή η ήττα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Μαΐου 2021, 19:27

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη της Νεάπολης στις Μουρνιές ο Γιώργος Ριτζάκης. Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΣΥΝΚΑ, η ΑΕΝ έπαιξε πιο έξυπνα σε σχέση με την ομάδα του που παρουσίασε νευρικότητα.

Ο Ριτζάκης τόνισε επίσης ότι αυτή η ήττα δεν διαγράφει όλη την πορεία που έχει χαράξει το ΣΥΝΚΑ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δίνοντας ουσιαστικά ξανά τα εύσημα στους παίκτες του για τη συνολική εικόνα φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το ματς: «Ημασταν πάρα πολύ νευρικοί, δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, δεν παίξαμε έξυπνα. Ο αντίπαλος ήταν σε μεγάλο κίνητρο, όπως και ‘μεις βέβαια. Απλά ας πούμε ότι διαχειρίστηκε πιο έξυπνα το ματς από ‘μας. Τώρα το γεγονός ότι λέγεται ότι χάσαμε τις όποιες πιθανότητες για τον τίτλο. Νομίζω στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των μελών της ομάδας, ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης ενδεχομένως, αυτό το ότι υπήρχε ένα έξτρα κίνητρο ήταν και η αιτία που δημιούργησε πιθανότατα αυτή τη νευρικότητα στα παιδιά. Αλλά μία ήττα δε μπορεί να διαγράψει την εικόνα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ούτε την πορεία μας

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad