“Στοπ” από τη Θύελλα με Μπαγλατζή

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Θύελλα Καλαθ. | 16 Δεκεμβρίου 2017, 20:16

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόνος στη δεύτερη θέση έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη μαχητική Θύελλα (2-2) ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών, που δεν εκμεταλλέυτηκε την ισοπαλία του Πανακρωτηριακού απέναντι στον Μινώταυρο, με το ίδιο σκορ.

Ο Ποσειδώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 22′ με τον Καβακόπουλο, ενώ στο 31′ ο Μπούχλης με κοντινό πλασέ από πάσα του Καβακόπουλου έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τερεζάκης σημείωσε το 2-0 έπειτα από “ασσίστ” του Κολομπάκη.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει αλλά ο Δημανόπουλος στο 73′ ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 2-1, ενώ στο 92′ μετά από ολιγωρία της άμυνας του Ποσειδώνα, ο Μπαγλατζής με ωραίο σουτ, έπειτα και από κόντρα στον Λόγκο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. 

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Νταγκουνάκης, Ψαρουδάκης, Καβακόπουλος, Κελέση (86′ Μαριανάκης), Κολομπάκης (57′ Χρυσός), Δοντσίδης, Μπούχλης (81′ Λιανιδάκης), Τερεζάκης (76′ Λόγκο)

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Μαραγκουδάκης, Ουρούκου, Βεστάκης, Β. Ρενιέρης (89′ Βογιατζάκης), Κουφογιαννάκης (59′ Βαλέρας), Δημανόπουλος, Α. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης (72′ Σπ. Λουβιτάκης), Μπαγλατζής, Μαργαριτάκης

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad