“Σεφτέ” για την Α’ Κατηγορία με τέσσερις προσθήκες

Φωστήρας | 18 Ιουλίου 2017, 14:56

Ο Φωστήρας για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δώσει το «παρών» στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων μετά την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο “ΦΑΣ” έκανε γνωστές τις πρώτες του κινήσεις με τρεις παίκτες που έπαιζαν στη “μεγάλη” τοπική κατηγορία και έναν που ήταν στον Τάλω.

Οι Πολυτίδης και Λαΐτσας μετά την κοινή τους πορεία σε Υρτακίνα και Ίκαρο θα είναι συμπαίκτες και στην ομάδα των Αγίων Σαράντα, που απέκτησε ακόμα τον Παντελάκη από την Κορωνίδα και τον Μαρκουλάκη από τον Τάλω.

Η ανακοίνωση:

Ο σύλλογος Φωστήρας Αγίων Σαράντα Νεροκούρου θα μετέχει την φετινή χρόνια στην πρώτη Τοπική κατηγορία Χανίων.

Μπαίνοντας λοιπόν για πρώτη φορά στα ” αχαρτογράφητα νερά ” του Α’ τοπικού Χανίων οι διοικούντες του Συλλόγου θέλησαν να κρατήσουν ήπιους τόνους και να μην προβούν σε διθυράμβους και πολύκροτες ανακοινώσεις παρά τις συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Αυτή η κίνηση όμως έδωσε πάτημα στις σύγχρονες Κασσάνδρες να ξεσηκωθούν και να λασπολογούν με ανακρίβειες  απέναντι σε ένα υγιές σωματείο που διανύει τον όγδοο χρόνο ζωής και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ζώντας όμως σε μια τόσο κλειστή κοινωνία όπου η γλώσσα του ποδοσφαίρου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα ο ΦΑΣ προβαίνει στις παρακάτω ανακοινώσεις για να βάλει σε τάξη τα φανταστικά σενάρια.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Φωστήρας Αγίων Σαράντα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τους έξεις ποδοσφαιριστές.

Πολυτίδης Ευθύμης προηγούμενη ομάδα Ίκαρος. θέση: αμυντικός.

Λαΐτσας Δημήτρης προηγούμενη ομάδα Ίκαρος. Θέση :επιθετικός.

Παντελάκης Γιάννης προηγούμενη ομάδα Κορωνίδα. θέση: αμυντικός μέσος.

Μαρκουλάκης Γιώργος προηγούμενη ομάδα Τάλως. θέση: μέσος.

***Ευχαριστούμε τους Συλλόγους για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis