“Πεντάσφαιρος” ο Ποσειδώνας κόντρα στον Ίκαρο

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ικαρος Μουρνιών | 9 Απριλίου 2017, 20:06

Την άτυπη πρώτη θέση παίρνει στον όμιλο παραμονής ο Ποσειδώνας Καμιασιανών-Ραπανιανών,  τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Ανθούση νίκησε εύκολα 5-0  τον Ίκαρο και αποσπάστηκε εννέα βαθμούς από την Δόξα Παχιανών, ενώ αντίθετα ο Ίκαρος διατηρεί το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα από την ουρά της βαθμολογίας.

Ο Ποσεδώνας σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και πήγε με το 2-0 στην ανάπαυλα.  Με γκολ του Τερεζάκη στο 30′ έγινε το 1-0 και ακόμα ένα από τον Λιανιδάκη, το ημίχρονο τελείωσε στο 2-0 για τους γηπεδούχους.

Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε και το δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ ξανά τον Τερεζάκη ο Ποσειδώνας έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο παιχνίδι, αρκετά νωρίς στο 50′.

Στην συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο γκολ, με Μαριανάκη και Ντρογκασβιλι, στο 60’και το 70′ αντίστοιχα που διαμόρφωσαν το 5-0 στο γήπεδο του Κολυμπαρίου.

Ποσειδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Τερεζάκης, Λιανιδάκης, Νταγκουνάκης, Καβακόπουλος, Ψαρουδάκης,  Λίκα (46′ Γαλανάκης), Ράπτης,  Κομπογεννητάκης, Μαριανάκης, Δοντσίδης (50′ Ντρογκασβίλι)

Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Καραχάλιος, Κρεμπενιός, Κρασάκης, Κουγεντάκης, Βογιατζής (64’Μήτρου), Γαλεράκης  (46’Ιβανόφ), Κατσιμπουρνάς, Λαφαζάνης, Λιάσκας (46’Λέκας), Ζυμβραγακης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad