“Πάγωσαν” τις κινήσεις τους τα Χανιά – Αναμονή για τη συνέχεια

Χανιά | 27 Ιουλίου 2021, 16:54

Σε στάση αναμονής εν όψει των εξελίξεων που είναι να σημειωθούν, βρίσκονται τα Χανιά. Η αναμονή αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και γενικότερα το σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

/Bella Pizza

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα Χανιά έχουν “παγώσει” τις περιπτώσεις των παικτών που είναι ν’ αποκτηθούν. Τελευταίες κινήσεις είναι του Γιάννη Βάρκα ο οποίος ανακοινώθηκε στις 13 Ιουλίου από τα Χανιά ερχόμενος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για ν’ ακολουθήσει δυο μέρες αργότερα ο νεαρός Καλαϊτζάκης από τον ΠΟΑ.

Από ‘κει και πέρα, δεν έχει ακολουθήσει κάτι καινούργιο για τα Χανιά τα οποία σε πρώτη φάση αυτό που περιμένουν, είναι να προκύψει κάτι οριστικό σχετικά με το τι θα γίνει με το ζήτημα των ανανεώσεων προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους παίκτες που μπορούν να παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό δυναμικό. Υπενθυμίζεται πως για το θέμα αυτό, τα νεότερα θα προκύψουν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, σε συνεδρίαση της οποίας θα ληφθεί η οριστική απόφαση.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ δεν προκύπτει κάποια ανησυχία για το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα και μένει να φανεί ουσιαστικά πότε θ’ ακολουθήσουν οι επόμενες κινήσεις.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη προπόνηση της σεζόν έχει μεταφερθεί για τις 2 Αυγούστου, κάτι που αποφασίστηκε μετά τη νέα ημερομηνία που ορίστηκε για την έναρξη της σεζόν.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad