“Μειώθηκε” ο ΠΑΟΚ. Με τον Ατρόμητο;

Πλατανιάς | 14 Απριλίου 2016, 18:59

Η ποινή για τον ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκαθάρισε μετά τη μείωση από τους 5 στους 3 βαθμούς, εντούτοις ασαφές παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά τον... Ατρόμητο. Μάλιστα, το ζήτημα είναι να υπάρξει απόφαση πριν την πραγματοποίηση της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί η υπόθεση έχει πάρει αναβολή για τις... 20 Απριλίου! 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, δεν αναμένεται τότε η απόφαση, αφού στις 20 του μήνα, δηλαδή την άλλη Τετάρτη και μετά την… λήξη του πρωταθλήματος, θα εκδικαστεί η έφεση. Η απόφαση λογικά θ’ ανακοινωθεί στις 22!

Είναι προφανές λοιπόν ότι η τελευταία αγωνιστική δεν θα παιχθεί “επί ίσοις όροις”! Ναι μεν το θέμα για τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε και ως εκ τούτου θα έρθει στα Περβόλια έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά εξακολουθεί να παραμένει εκκρεμές το θέμα για τον Ατρόμητο, που πρωτόδικα (όπως και η ΑΕΚ) έχει τιμωρηθεί με μείον 3 βαθμούς.

Μεταξύ άλλων, να τονιστεί ο προβληματισμός που προκύπτει από πλευράς Πλατανιά, οι ιθύνοντες του οποίου σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένοι για το ότι θα υπάρχει αυτός ο… αστερίσκος, τη στιγμή που την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα! 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania