“Λευκή” ισοπαλία στις Μουρνιές – Ντεμπούτο για Διακάκη

Μινώταυρος Άρης Σούδας | 7 Οκτωβρίου 2017, 19:49

Στο ντεμπούτο του Τάκη Διακάκη στον πάγκο του, ο Μινώταυρος έμεινε στο ισόπαλο χωρίς σκορ 0-0 με τον Άρη Σούδας στις Μουρνιές, σε ένα ματς που όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα, είχε λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες των ομάδων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχε ο Μινώταυρος στο πρώτο ημίχρονο με τον Καλαϊτζάκη να έχει δοκάρι στο 35′. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν σε κάποιο γκολ στο παιχνίδι και να περιορίζονται έτσι σε αυτό το 0-0.

Ο Άρης παραμένει στην 4η θέση με 13 βαθμούς (-5 από την κορυφή), ενώ λίγο πιο πίσω έμεινε ο Μινώταυρος που μετράει 11 βαθμούς, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης, Καράκης (80′ Ξεκουκουλωτάκης), Δαμανάκης, Κελαϊδής, Θάνος, Μανταδάκης, Περαθωράκης, Καλαίτζάκης, Γ. Μανωλεδάκης, Τιχομίροφ (70′ Δημούσης), Τζαγκαράκης (88′ Πιτσιάβας)

Άρης Σ. (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Φέζγκα, Νικολακάκης, Στεφανίδης, Μπακογιάννης, Παντελακάκης (85′ Κακαβελάκης), Αρτσιδάκης (65′ Κ. Τερεράκης) Στρατουδάκης, Σούλιαρης, Μιχαλόπουλος (75′ Τσέκοφ), Αράπη (55′ Γαλανάκης)

Estrella