Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Κουκουδάκης, Γιώργος Επιτρόπου, Μανώλης Ανδρουλάκης, Σπύρος Ζυμβραγουδάκης και Γεωργία Παππά δεν θα συνεχίσουν στην ακαδημία τη νέα σεζόν, με τον Μινώταυρο να τους ευχαριστεί για την προσφορά και τη συνεργασία που είχαν.
Παράλληλα, ο σύλλογος των Μουρνιών εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ακαδημία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Ακαδημία μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά που προσέφεραν, καθώς και την κυρία Ιωάννα για την πολύτιμη συμβολή της από τη θέση της γραμματείας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στο ΙΚΤΕΟ Χανίων για τη διαχρονική υποστήριξή του προς την Ακαδημία μας.
Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές που, για διάφορους λόγους, δεν θα συνεχίσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο: τους κ.κ. Κουκουδάκη, Επιτρόπου, Ανδρουλάκη, Ζυμβραγουδάκη και την κυρία Παππά. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
– Τα νέα τμήματα που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έως τις 30/6.
– Το πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και οι προπονητές ανά τμήμα, θα ανακοινωθούν έως τις 30/6.
Καλό καλοκαίρι, με υγεία και πρόοδο στα παιδιά και τις οικογένειές σας!




















