“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο κι ανέβηκε στη 2η θέση

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 14 Οκτωβρίου 2017, 19:43

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Μινωταύρου στον Ταυρωνίτη και ανέβηκε μόνος στην 2η θέση της βαθμολογίας της Α' κατηγορίας Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Δημήτρη Ανθούση ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό με πλασέ του Μάρτιν έπειτα από πάσα του Ράπτη, για να γίνει το 2-0 στο 40′ με σουτ του Κελέση έπειτα από πάσα του Μπούχλη και ενώ ο Μινώταυρος είχε χάσει προηγουμένως σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούχλης στο 65′ και εκτέλεσε ο Δοντσίδης, απέκρουσε ο Σολανάκης.

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Ράπτης (80′ Αργύρης), Κομπογεννητάκης, Νταγκουνάκης, Ψαρουδάκης, Κελέση (65′ Λιανιδάκης), Μάρτιν (55′ Χρυσός), Δοντσίδης, Καβακόπουλος, Μπούχλης, Τερεζάκης (78′ Λόγκο),

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης, Καράκης (46′ Ξεκουκουλωτάκης), Δαμανάκης, Κελαϊδής, Θάνος, Μανταδάκης, Περαθωράκης, Καλαίτζάκης, Γ. Μανωλεδάκης (46′ Πιτσιαβάς), Δημούσης, Τζαγκαράκης (58′ Τιχομίροβ)

Estrella