“Εξάσφαιρος” ο Αστέρας Ρεθύμνου στις Μέλαμπες

Γενικά Θέματα - Τοπικό 6 Σεπτεμβρίου 2020, 21:31

Ποδαρικό με νίκη στο κύπελλο Ρεθύμνου για τον Αστέρα, ο οποίος στην πρεμιέρα (του 5ου ομίλου) επικράτησε στις Μέλαμπες της τοπικής ομάδας με 6-1. Καρέ τερμάτων από τον Βελονάκη.

Τα επτά τέρματα της αναμέτρησης με τη χρονολογική σειρά που σημειώθηκαν:

24′ 0-1: Κάθετη πάσα του Σιόρε, τετ α τετ ο Βελονάκης και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
41′ 0-2: Διπλασιάζει τα τέρματα του Αστέρα ο Βελονάκης (και τα δικά του) με πλασέ από το ύψος της περιοχής.
53′ 1-2: Ο Καλαμούκης με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια μείωσε για τους γηπεδούχους.
69′ 1-3: Δρανδάκης και Βελονάκης έπαιξαν το “1-2” ο δεύτερος με πλασέ κάνει χατ τρικ.
72′ 1-4: Ο Σιόρε με σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
85′ 1-5: Το τέταρτο τέρμα του Βελονάκη ήρθε με σουτ.
92′ 1-6: Ο Ρότζεν με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πέραν των επτά τερμάτων στο ματς είχαμε και πέντε δοκάρια! Τέσσερα για τους νικητές με Ρότζεν (6′), Καψαλάκη (28′), Σιόρε (68′) και Δημήτρη (74′). Το δοκάρι των γηπεδούχων στο 90ο λεπτό ο Ιάκωβος Κυριακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με τους προέδρους των δύο ομάδων να ανταλλάζουν λάβαρα πριν από την έναρξη. Ο πρόεδρος του Αστέρα, Νικόλαος Παπαδάκης παρέδωσε επιπλέον δύο κάρτες διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας στον ομόλογό του, του ΑΟ Μελάμπων, Γεώργιο Μαργαρίτη.

Διαιτητής: Καλυβιανάκης, Βοηθοί: Συργούνη – Δασκαλομαρκάκης.

Μέλαμπες (Γιώργος Δημούδης): Σφενδύλης, Σημαιάκης, Μανουσάκης (78′ Ρ. Κυριακάκης), Γελαδάρης, Δασκαλάκης, Καραβιώτης (46′ Κωστόπουλος), Καμπουράκης, Εμ. Τζαγκαράκης (88′ Ιακ. Κυριακάκης), Κόκκαλης, Καλαμούκης (78′ Γκίνικα), Λίτινας.

ΑΟΝ Αστέρας (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Πετρίδης, Ψυχουντάκης, Καψαλάκης, Σιόρε, Απ. Κλειδής, Ρότζεν, Μπουρνέλης (46′ Δημήτρη), Βελονάκης, Βλατάκης (62′ Δρανδάκης), Γερωνυμάκης (46′ Εμ. Τζαγκαράκης).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο ΑΟΝ Αστέρας θα ήθελε να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του ΑΟ Μελάμπων για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΡ, την Κυριακή 05/09. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και βοηθούν στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των σωματείων του τόπου μας. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν στον ΑΟ Μελάμπων και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.»

Estrella

Rabona ad