Νέο ΔΣ στην ΕΠΣΧ – Αποφάσεις για τα τοπικά

Γενικά Θέματα - Τοπικό 15 Σεπτεμβρίου 2020, 15:38

Λίαν συντόμως φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την οριστικοποίηση των πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Χανίων. Απ’ ό,τι διαφαίνεται, η κλήρωση προγραμματίζεται για εντός της εβδομάδας.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΧ ακολουθεί την Τετάρτη (16/9), οπότε και αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για ό,τι αφορά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Μια νέα περίοδος που σίγουρα θα έχει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το πώς παίζονταν μέχρι σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα και σίγουρα οι διευκρινίσεις που θα πρέπει να δοθούν για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι οι πιο σημαντικές.

Από ‘κει και πέρα, η κλήρωση είναι το πιθανότερο να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, διαφορετικά θα γίνει το πολύ μέχρι τις αρχές της επόμενης. Για ό,τι αφορά την έναρξη των πρωταθλημάτων, Α’ και Β’, όπως έχει γραφτεί, η πιθανότερη ημερομηνία είναι το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την κατάρτιση των πρωταθλημάτων θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα όπως για παράδειγμα αυτό του Θησέα, ο οποίος συνεχίζει να “βρίσκεται” μεταξύ Α’ και Β’ κατηγορίας με το πιθανότερο να είναι ότι θα πάρει έγκριση συμμετοχής στην Α’ ΕΠΣΧ.

Estrella

Rabona ad