“Διπλό” στο Καστέλι για τον Ποσειδώνα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Θύελλα Καλαθ. | 25 Μαρτίου 2017, 19:52

Στην πρώτη θέση του ομίλου παραμονής διατηρείται για ακόμα μία αγωνιστική ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που νίκησε και στο Καστέλι την Θύελλα Καλάθενων με 3-1 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως η Θύελλα συνεχίζει να διατηρεί ένα σημαντικό, αλλά όχι ασφαλές προβάδισμα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και τον υποβιβασμό από τον όμιλο παραμονής.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανθούση κατάφερε μόλις από το πρώτο δεκάλεπτο να βάλει τις βάσεις για την νίκη, αφού ο Δοντσίδης με απευθείας φάουλ στο 5’ και ο Ράντεφ με σουτ στο 10’ έγραψαν το 0-2.

Στο 20’ το δοκάρι απέτρεψε ένα τρίτο γκολ για του φιλοξενούμενους σε προσπάθεια του Καβακόπουλου, με την Θύελλα να ξαναμπαίνει τελικά στο ματς στο 30’ με το γκολ που σημειώνει ο Βαλέρας (1-2).

Στο 40’ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κομπογεννητάκης για την ομάδα του Ποειδώνα, ωστόσο ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ τελικά στο 80’ με τον Ντούπη που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς (1-3).

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Μ. Λουβιτάκης, Κουφογιαννάκης (70’ Χ. Σγουρομάλλης), Λουπασάκης, Καρεφυλλάκης, Βεστάκης, Α, Ρενιέρης, Β. Ρενιέρης, Μπαγλατζής, Βαλέρας (46’ Μπεντής), Μαργαριτάκης, Σκουνάκης

Ποσειδών Κ. Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Καβακόπουλος, Λιανιδάκης, Κομπογεννητάκης, Ψαρουδάκης, Ντρογκασβίλι (46’ Ράπτης), Νταγκουνάκης, Τερεζάκης (80’ Μαριανάκης), Λίκα (70’ Ντούπη), Ραντεφ, Δοντσίδης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad