“Χτύπησε” στο τελευταίο τέταρτο η ΑΠ Σούδας

Άπτερα Α.Π. Σούδας | 12 Μαρτίου 2017, 23:22

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ήταν νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της Σούδας με τα Άπτερα, αφού επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο 15λεπτο του ματς.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πάει στο 0-0, ήρθε ο Καραγιαννίδης να σηκωθεί πιο ψηλά από όλους στο 76’ και να πετύχει με καρφωτή κεφαλιά το 1-0 μετά το καλοχτυπημένο κόρνερ του Ρηγάκη που είχε ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Λίγο μετά στο 78′ η ΑΠ Σούδας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έκανε ο Νικολούλιας πάνω στο βραχύσωμο Τσιμπρικίδη, όμως ο Ανδρεαδάκης (που αρνήθηκε το γκολ και νωρίτερα στο ματς  σε προσπάθειες των Φραγγεδάκη και Τσιμπρικίδη) έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και δεν έδωσε το δικαίωμα στον Φραγγεδάκη να κάνει το 2-0.

Στο 83′ η Ακαδημία τελείωσε ουσιαστικά το ματς, με τον Τσούρα να σκοράρει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του (2-0).

Τα Άπτερα κέρδισαν με τη σειρά τους πέναλτι στο 90’, όμως και ο Καρβουνιάρης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή κατέληξε στο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.

ΑΠ Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βεργεράκης, Ποταμίτης, Πλανάκης, Νικολακάκης, Κ. Ρηγάκης, Τσούρα, Τσιμπρικίδης (87’ Λαβράνος), Καζάκος (83’ Ι. Ρηγάκης), Καραγιαννίδης, Πολάκης (67’ Φραγγεδάκης)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Λαβράνος (80’ Μαυρογέννης), Αλ. Τσικουδάκης, Καρβουνιάρης, Κουναλάκης, Τζ. Σελενίτσα (75’ Σολανάκης), Νταουντάκης, Χατζηδάκης (65’ Π. Τσικουδάκης), Μαρινάκης, Κάτσης, Νικολούλιας

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad